Frysta kolakakor - Belgien

Ingredienser
150 g margarin
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 dl socker
½ dl ljus sirap
½ dl Milda Visp
Fyllning:
1 pkt Milda Vanilj Visp
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 dl socker
½ dl ljus sirap
½ dl Milda Visp
Fyllning:
1 pkt Milda Vanilj Visp
Gör så här:
1. Sätt ugen på 200 grader.
2. Smält Milda i en kastrull, tillsätt resten av ingrediensena, blanda noga.
3. Lägg ut små klickar på plåt, ca 80 st. Grädda i 5 minuter. Låt svalna.
4.Vispa Milda Vanilj Visp ganska hårt. Lägg Vanilj Vispen mellan kakorna och frys dem.
Servera kakorna direkt från frysen.
2. Smält Milda i en kastrull, tillsätt resten av ingrediensena, blanda noga.
3. Lägg ut små klickar på plåt, ca 80 st. Grädda i 5 minuter. Låt svalna.
4.Vispa Milda Vanilj Visp ganska hårt. Lägg Vanilj Vispen mellan kakorna och frys dem.
Servera kakorna direkt från frysen.