Spansk vitlöksbröd

Ingredienser
7 stora frallor
8 vitlöksklyftor
1 dl olivolja gärna extra virgin
1/2 dl smör- och rapsolja
1 dl persilja torkad eller färsk
Havssalt
8 vitlöksklyftor
1 dl olivolja gärna extra virgin
1/2 dl smör- och rapsolja
1 dl persilja torkad eller färsk
Havssalt
Gör så här:
Börja med att värma ugnen till 225 grader
Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd :-)
Skär frallorna i halvor.
Skala och pressa vitlöksklyftorna.
Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. Har du inte torkad så använd färsk finklippt persilja. Bred ut på brödhalvorna. Går bäst med baksidan av en matsked. Strö försiktigt lite havssalt över bröden.
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. Ät och njut!
Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd :-)
Skär frallorna i halvor.
Skala och pressa vitlöksklyftorna.
Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. Har du inte torkad så använd färsk finklippt persilja. Bred ut på brödhalvorna. Går bäst med baksidan av en matsked. Strö försiktigt lite havssalt över bröden.
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. Ät och njut!