Insalata con spinaci e gorgonzola - Italien

Ingredienser
400 g Barilla Farfalle
150 g valnötter
100 g bladspenat
100 g babyspenat
1 grönt äpple
150 g gorgonzola
2 krm salt
1 dl flytande honung
1 msk balsamvinäger alt balsamvinägercrème

Garnityr:
50 g gorgonzola
20 g valnötter
1 msk flytande honung
1 tsk balsamvinäger
 
Gör så här:
 
Rosta valnötterna på medelvärme i en stekpanna utan stekfett. Smula sönder nötterna något och salta. Skölj spenaten och riv de största bitarna. Skiva äpplet tunt. Häll på balsamvinäger
över äpplet och låt dra. Koka pastan enligt anvisningar på paketet, kyl ner direkt efter kokning för att stoppa kokningsprocessen. Blanda pasta, spenat, valnötter, smulad gorgonzola och äpple i en stor skål, häll på honung. Avsluta med att garnera med gorgonzola, honung, balsamvinäger och lite valnötter.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0